BARO BAŞKANIMIZIN 19.10.2011 TARİHİNDE YAPILAN HAİN SALDIRIYLA İLGİLİ YAZILI BASIN AÇIKLAMASI

24 ŞEHİDİMİZ İÇİN ULUS OLARAK YASTAYIZ.

19 Ekim 2011 günü Hakkari Çukurca'da gece boyu süren hain ve kalleş saldırıda 24 Mehmetçiğimiz şehit olmuş ve 22 Mehmetçiğimiz de yaralanmıştır. Bu hain ve kalleş saldırıyı Eskişehir Barosu olarak lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta kederli aileleri olmak üzere Türk Ulusu'na başsağlığı diliyor,yaralı Mehmetçiklerimizin de en kısa sürede iyileşmelerini temenni ediyoruz.

Terörün hedefi, Üniter ve Ulus Devlet yapımızdır.Ulusumuzun birlik ve beraberliği,vatanımızın bölünmez bütünlüğünü sağlamak uğruna verdikleri kahramanca mücadele sonrası ebediyete intikal eden binlerce şehidimiz gibi 24 Mehmetçiğimiz de vatan uğruna canlarını feda etmişlerdir.

24 ŞEHİDİMİZ İÇİN ULUS OLARAK YASTAYIZ.Acımız çok büyüktür.Artık yeter diyoruz. Ümidimiz artık terörü çözmesi gerekenlerin sadece kınama ve lanetleme mesajları yayınlamakla kalmamalarıdır. Terörü çözmesi gerekenlerden beklentimiz artık söz değil ; eylem,sorumluluk,ciddiyet ve kararlılıktır.TÜRK ULUSU ASLA TERÖRE TESLİM OLMAYACAKTIR.

Bize düşen terör sorununu çözmede en büyük güvence ve desteğimiz olan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ulus olarak sahip çıkmamızdır.Türk Ulusu'nun ayrılmaz parçası olan Türk Ordusu'na bu zorlu görevde, tüm ulus olarak kenetlenerek , terörün bitirilmesinde özellikle moral ve duyarlılık açısından hak ettikleri desteği vermemiz gerekir.Unutmayalım ki "……..ORDUSU OLMAYANIN,YURDU OLMAZ. ………….."

Kamuoyuna saygıyla sunulur.

Av. Rıza ÖZTEKİN

ESKİŞEHİR BAROSU BAŞKANI

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım