BARO BAŞKANIMIZ "TEK İCRA PROJESİ"NİN TANITIMINA KATILDI

Baro Başkanımız Av. Rıza Öztekin, Ankara Batı Adliye'sinde "Tek İcra Projesi"nin tanıtımına katıldı. Adalet Bakanlığı İcra ve İflas Hizmetleri Daire Başkanı, TBB Başkan Basdanışmanımız Av. Zafer KÖKEN, Ankara Batı Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı, Ankara Barosu Y.K.Üyeleri, Adalet Bakanlığı yetkilileri, İcra Müdürleri ile birlikte yapılan tanıtım toplantısında Baro Başkanımız proje ile ilgili düşünce ve eleştirileri ile İcralarda artık kangren haline gelen sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdi. Tanıtım programı sonrası tanıtıma katılan heyet ile birlikte Baro Başkanımız Tek İcra Sisteminin halen uygulandığı Ankara Batı İcra Müdürlüğü'nde uygulamayı yerinde gördü. Baro Başkanımız, Ankara Batı Adliye Başsavcımıza da konukseverliği için teşekkürlerini iletti.