Baro Başkanımız ve Genel Sekreterimiz TBB'de Arabulucuk Yasa Tasarısı konulu panele katıldılar.

Baro Başkanımız ve Genel Sekreterimiz TBB'de Arabulucuk Yasa Tasarısı konulu konferansa katıldılar.11.03.2011 tarihinde Baro Başkanımız Av.Rıza ÖZTEKİN ve Baro Genel Sekreterimiz Av.Reşit Dinç ERKARA TBB'nin düzenlediği ve Prof.Dr.Hakan PEKCANITEZ ile Prof.Dr.Muhammed ÖZEKES'le birlikte diğer konuşmacılarında sunum yaptığı panele katılmışlardır.

Panele bir çok ilin Baro Başkanı katılmış olup, hali hazırda Meclis gündeminde bulunan Arabuluculuk Yasa Tasarısı tartışmaya açılmıştır. Konuşmacıların genel kanaati Arabuluculuğun mutlaka uygulamaya geçirilmesidir. Özellikle Avukatların dışındaki kişilerin Arabulucuk için görev almasına yönelik yorumları bir çok Baro Başkanı tarafından ve Başkanımız tarafından eleştirilmiş olup Başkanımızın genel kanaati TBB'nin maalesef Arabuluculuk Yasa Tasarısına olumlu baktığıdır. Bir gün sonra yapılan Başkanlar düzeyinde ki toplantı da Başkanımız bu hususta görüşlerini bildirmiştir.