BAROMUZ KADIN HAKLARI KOMİSYONU 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KAPSAMINDA BASIN AÇIKLAMASINI BARO HİZMET BİNASINDA GERÇEKLEŞTİRDİ

Baromuz Kadın Hakları Komisyonu 08 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında basın açıklamasını baro hizmet binasında gerçekleştirdi. Basın açıklamasına Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz, Kadın Hakları Komisyon Başkanı Av. İrem Çeviker Maraşlı, Ayrımcılıkla Mücadele Komisyonu Başkanı Av. Hüseyin Akçar, Karikatür Sanatçısı Aziz Yavuzdoğan ve çok sayıda meslektaşımız katıldı. Basın açıklamasının ardından “Uluslararası Kadın Çizerlerden Karikatür” sergisi açılışı gerçekleşti. Sergiye yoğun ilgi gösteren meslektaşlarımıza Baro Başkanımız ve Kadın Hakları Komisyonu Başkanımız teşekkürlerini sundu.