AYRIMCILIKLA MÜCADELE KOMİSYONU GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR

        Kurulduğu günden bu yana çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Eskişehir Barosu Ayrımcılıkla Mücadele Komisyonu 2021 - 2022 dönemi çalışmalarına başladı. Dönemin ilk toplantısı, Eskişehir Barosu'na kayıtlı 29 avukatın katılımı ile gerçekleştirildi.

Av. Hüseyin Akçar' ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda komisyon divanı seçimleri yapıldı. Av. Kübra Yıldırım, Av. Ahmet Alpaslan Çankaya, Stj. Av. Funda Berfin Şamat ve Stj. Av. Gizem Gezginci başkan yardımcılığı görevine seçilirken komisyon yazmanı olarak Av. Feyza Mert seçildi.

Bir önceki dönemde de komisyon başkanlığını yürüten Akçar'a teşekkür plaketi takdim edildi. Komisyon üyeleri adına Akçar'a teşekkür eden Av. Ahmet Alpaslan Çankaya, yeni dönemde de başkanları koordinasyonunda başarılı faaliyetler yürüteceklerine inandıklarını söyledi.

Akçar, 2021 - 2022 dönemi başında Eskişehir Barosu'na kayıtlı 47 avukatın Ayrımcılıkla Mücadele Komisyonu'na üye olduğunu, bu sayının gün geçtikçe arttığını ve sivil toplum kuruluşlarından gelen vakaların yoğunluğu nedeniyle yeni dönemde komisyon divanının iki stajyer avukat ile genişletildiğini belirtti.

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım