Av. Ezel KURTİŞOĞLU YÜCEL'in "O Yaz, İlk Aşk" isimli ilk kitabı için imza günü düzenlendi.

Eskişehir Barosu avukatlarından Av. Ezel KURTİŞOĞLU YÜCEL'in "O Yaz, İlk Aşk" isimli ilk kitabı için Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi tarafından, Adliye Sarayı'nda bulunan Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi Kütüphanesi'nde imza günü düzenlendi. İmza gününe Eskişehir Barosu Başkanı Av. Rıza ÖZTEKİN, Hakim Oktay KUBAN ile birçok avukat ve stajyer avukat katıldı.

Aynı zamanda meslektaşı olan okurlarıyla buluşan Av. Ezel KURTİŞOĞLU YÜCEL, hem kitabını imzaladı, hem de okurlarıyla kitabı hakkında sohbet etme fırsatı buldu. Yaptığı açıklamada; O Yaz, İlk Aşk’ın bir gençlik romanı olduğunu, gençlik döneminin heyecan, umut ve kaygılarının; arkadaş ve aile ilişkilerinin neşeli ve sade bir dille anlatıldığı kitabının  özellikle  genç okurlar ile anne ve babaların ilgisini çektiğini belirterek Eskişehir Barosu Gençlik Meclisine düzenledikleri etkinlik için teşekkür etti.

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi Başkanı Av. Semih SİVRİ, kitabın yazarının meslektaşı olmasından dolayı gurur duyduğunu ifade ederek Av. Ezel KURTİŞOĞLU YÜCEL'i tebrik etti.

 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım