ARABULUCULUK VE UYUŞMAZLIK ÇÖZÜM YÖNTEMLERİ SEMİNER PROGRAMI

ARABULUCULUK VE UYUŞMAZLIK ÇÖZÜM YÖNTEMLERİ SEMİNER PROGRAMI

I.Amaç

Bu seminer programının amacı, 6325 sayılı Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu ile hukuk hayatımıza giren arabuluculuk kurumu çerçevesinde, arabuluculuk, uyuşmazlık çözüm yöntemleri, görüşme ve mülakat teknikleri konusunda eğitim verilmesidir.

II. Yöntem ve Program Süresi

Seminer programı uzman Av. Şöhret GÖK tarafından etkileşimli ve uygulamalı olarak gerçekleştirilecektir. Toplam 10-12 saat sürecek programa katılan meslektaşlarımıza Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından seminere katılım belgesi verilecektir.

III.Eğitmen

Arabuluculuk eğitimi halen Almanya’da yaşayan ve bu alanda Almanya’da avukat ve eğitmen olarak çalışan Av. Şöhret GÖK tarafından verilecektir.

IV.Program Yeri ve Düzenlenme Tarihi

Seminer programı Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsünde yapılacaktır. Program 27-28 Nisan 2013 tarihinde gerçekleşecektir.

V.Katılımcı Sayısı

Program kontenjanı 15 kişidir. Son başvuru tarihi 15.02.2013 olup, başvurular Adalet Sarayı zemin kat baro odasında Fevzi ERCAN’a yapılacaktır. 15 kişiden fazla meslektaşımızın başvurması durumunda katılımcılar kura yöntemiyle belirlenecektir.

VI.Program Ücreti

Seminer programı ücreti 250,00 TL’dir.

 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım