ANKARA BAROSU'NDAN ZİYARET

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Ankara Genç Avukatlar Kurulu ve Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyeleri; Eskişehir Barosu Başkanı Av. Rıza Öztekin, Yönetim Kurulu üyeleri ve Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi'ne resmi bir ziyarette bulundu. Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi'nin bütün Barolar için bir örnek oluşturduğu ve Ankara'da da Gençlik Meclisi Kurulması yönünde fikir alışverişinde bulunulan toplantı Eskişehir ve Ankara Barosu için verimli bir çalışma oldu.  Eskişehir Barosu Başkanı Av. Rıza Öztekin ise Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi'nin faaliyetlerinden son derece memnun olduğunu ve Eskişehir Barosu'na büyük bir güç ve dinamizm kattığını belirtti.

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi İdare ve İzleme Heyeti üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Gençlik Meclisi Başkanı Av. Hüseyin Akçar Gençlik Meclisi'nin çalışmaları hakkında Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran ve beraberindeki meslektaşlarımıza bilgiler verdi.