ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ŞAFAK ERTAN ÇOMAKLI VE BERABERİNDEKİ HEYET ESKİŞEHİR BARO BAŞKANIMIZ AV. MUSTAFA ELAGÖZ'Ü ADALET SARAYINDAKİ BARO BAŞKANLIK MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve beraberindeki heyet Eskişehir Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz’ü Adalet Sarayındaki Baro Başkanlık makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir Barosu ile ortak çalışmalar yürütmek istediklerini, Hukuk Fakültesi ile baro arasında bir köprünün oluşturulması gerektiğini vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz, üniversite ile yapılacak çalışmaları önemsediğini ve bundan sonra daha fazla çalışma yürüteceklerini, beraber birtakım panel veya sempozyum çalışmaları yapılması gerekliliğini vurguladı.

Rektör Sayın Çomaklı’ya; Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Özcan, Dekan yardımcısı Dr. Öğrt. Üyesi Ferhat Uslu, Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Doç Dr. Mustafa Avcı, Öğrenci Kulüpleri koordinatörlüğünden sorumlu rektör danışmanı Doç. Dr. Cem Işık ve Bilgisayar Uygulama ve Araştırma Merkezi Rektörlük koordinatörü Mehmet Uğurlu eşlik etti.

Karşılıklı görüş alışverişi sonrasında Anadolu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, kendi üniversitelerinin güzel sanatlar fakültesi tarafından hazırlanan Anadolu motiflerinden ‘KEÇİ RİTON’ figürünü Baro Başkanımız Sayın Av. Mustafa Elagöz’e hediye etti.

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım