AKTÜERYA HUKUKU PROGRAMI

TÜRAVAK - ESKİŞEHİR BAROSU / AKTÜERYA HUKUKU PROGRAMI

I.Amaç

Bu programının amacı, uğranılan bedeni zararlar sebebiyle uğranılan zararın hesaplanması konusunda ayrıntılı bilgi verilmesi ve bu şekilde meslektaşlarımızın hem bilirkişilik yapabilmesi hem de bilirkişi raporlarını sağlıklı bir şekilde değerlendirebilmelerinin sağlanmasıdır.

II. Yöntemve Program Süresi

Aktüerya hukuku programı aktüerya uzmanı Av. Sema GÜLEÇ UÇAKHAN tarafından gerçekleştirilecektir.

III.Program Yeri ve Düzenlenme Tarihi

Eğitim Eskişehir Barosu Hizmet Binası’nda düzenlenecektir.

Program 4, 5, 11, 12, 18, 19 Haziran 2016tarihlerinde saat 09:30 – 12:30 ve 14:00 – 17:00 saatleri arasında her gün altı saat şeklinde gerçekleştirilecektir.

04-05 Haziran 2016

Bedensel Zararlar ve Sorumluluk Çeşitleri

Akti Sorumluluk

Akit Dışı Sorumluluk

Beden Tamlığının İhlali Kavramı

Beden Tamlığı İhlalinde Zararın Tespiti

Beden Tamlığının İhlalinde Zararın Hesaplanması

Beden Tamlığının İhlalinde Tazminat Esasları

11-12 Haziran 2016

Destekten Yoksun Kalma Kavramı

Destek Yoksun Kalanlar

Destek Süresi ve Sonu

Destek Yoksun Kalma Zarar Hesabı

Bedensel Zararların Tazmini Usulü

Örnek İncelemeler ve Raporlar

18-19 Haziran 2016

Bilirkişiliğin Hukuksal ve Cezai Sorumluluğu

Bilirkişilik Raporları Tanzimi

Konuya İlişkin Pratikler

Programa kayıt şartları aşağıda ayrıntılı olarak belirtilmiş olup, öncelikle 05.05.2016 tarihine kadar ön kayıt yapılacak, ön kayıtta programın açılması için yeterli sayıya ulaşılması halinde kesin kayıt yapılacaktır.

PROGRAMA KATILIM BEDELİ VE ŞARTLARI :

- Eğitim ücreti :1.125 TL

- Katılım ücretine eğitim programı, eğitim materyalleri ile eğitim süresince çay-kahve ikramları dahil, Ulaşım, Konaklama ve öğle yemekleri hariçtir.

- Ödemeler Barokart veya Kredi kartı ile yapılmaktadır.

- Eğitimler Cumartesi - Pazar günleri, 09:30 - 17:30 saatleri arasında yapılmaktadır.

- Eğitim programı 50'şer dakikalık günde 7, toplamda 42 dersten oluşmaktadır.

- Program sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. (Bunun için en az 32 ders saatine katılmak zorunludur.)

- Kontenjan sınırlıdır. (Sınıf kontenjanı programa göre değişiklik gösterebilir.)

- Sınıflara katılımcıların dışında dinleyici kabul edilmemektedir.

- Ön kayıtlar sitemizdeki on-line butonu tuşlanarak tarafınızdan ve tüm bilgiler eksiksiz olarak yapılmalıdır.

- Başvurularda kabul önceliği; Avukat, Avukat Stajyeri ve Hukuku Fakültesi Öğrencilerine verilmektedir. TBB dışı ve daha önce programlara katılmış olanların başvuruları, sınıf kontenjanında boşluk olması durumunda değerlendirilecektir.

- Kayıt işlemleri bilgisayar programı tarafından, on-line başvuru önceliğine göre otomatik olarak yapılmaktadır. - Eğitim ücret iadesi ve programlar arası değişiklik kesinlikle yapılamamaktadır.

* Program ve koşullarda değişiklik yapma hakkı saklıdır.