25.BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Toplantıya, Baro Başkanımız Av.Rıza ÖZTEKİN, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Can İNCE, Av. Çağrı YÜCEL, ve Gençlik Meclisi Başkanı Av. Semih SİVRİ katıldı.
Toplantı öncesi Komisyonumuzun son şeklini verdiği taslak metin TBB Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile tüm Baro Başkanlarına dağıtılmış olup, en kapsamlı çalışmayı Baromuzun yapmış olduğu belirtilerek bu konuda Baromuza ayrıca teşekkür edildi.
Baro Başkanımız Av. Rıza ÖZTEKİN, yaptığı konuşmada komisyonun taslak metninin kısaca özetlemiş olup, yasalaşma sürecinde Mecliste gereken faaliyet yapılmadığından taslağın bir anlamının kalmayacağını bu hususta özellikle gece yarısı ani değişiklikler olabileceğini, hepimizin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirttikten sonra genel olarak mesleğin ve savunmanın geldiği durum itibarı ile sıkıntılara deyinmiş ve İstanbul Barosunu Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine yapılan suç duyurusu ile ilgili Eskişehir Barosu olarak destek olacaklarını belirtmiştir.