17-18 MART 2012 TÜBAKKOM ÇALIŞTAYI

21-22 Nisan 2012 tarihleri arasında, T.B.B. bünyesinde Kadın Avukatlar Kurultayı  hazırlıkları kapsamında 17–18 Mart Tarihinde Ankara’da TÜBAKKOM çalıştayı yapılmıştır.

Çalıştaya Eskişehir Barosunu temsilen Eskişehir Barosu Kadın Hakları Komisyonu üyeleri Av. Pınar ÇELİK ARPACI ile Av. Heval YILDIZ KARASU katılmıştır.

Çalıştaya Aydın, Ankara, İzmir, İstanbul, Hatay, Gaziantep, Bursa,Aksaray, Çorum, Mersin, Konya, Samsun, Yalova, Zonguldak, İsparta, Eskişehir, Muğla, Balıkesir, Çanakkale barosu kadın hukuku komisyonları temsilcileri katılmıştır. Söz konusu çalıştayda 21-22 Nisan 2012 tarihleri arasında, T.B.B. bünyesinde Kadın Avukatlar Kurultayında sunulacak tebliğler tartışılmışve bu tebliğlerin bunların derlenmesine ilişkin alt komisyonlar kurulmuştur.

Çalıştayda ayrıca Kadın Avukatlar Kurultayı  yönergesi hazırlanmış ve Kurultay'ın hazırlık aşamalarına ilişkin bilgi alışverişi yapılmıştır.