Anasayfa Hakkımızda Yönetim Organları Gençlik Meclisi Staj Kurulu CMK Adli Yardım Komisyonlar Baro Levhası Avukata Özel Fotoğraf Galerisi Tüm Duyurular

Komisyon Başkanı
Av. Evren DEMİRCAN
Başkan Yardımcı
Av. Ümit ÖRNEKSOY
Av. Pınar CENGİZ
Komisyon Üyeleri
Av. Ahmet Ali ARSLAN
Av. Sencer ÇELEN
Av. Özkan GÜNDOĞAN
Av. Barış Can YÖRÜK
  Pencereyi Kapat
Komisyon Üyelerini Görmek İçin Tıklayın.

Bilişim Komisyonu

A-KOMİSYONUN TANITIMI :

Eskişehir Barosu Yönetim Kurulu'nun 2002 yılında alınan kararı ile "INTERNET WEB SİTESİ OLUŞTURMA VE İZLEME KURULU" adıyla hizmete başlayan komisyonumuz 2006 yılında alınan bir karar ile "BİLİŞİM KOMİSYONU" adı altında görevine devam etmektedir.

B- AMAÇ ve KAPSAM:

Eskişehir Barosu'nun Internet ve Bilişim teknolojisinden yararlanabilmesini sağlamak amacıyla; Kuruluş, görev, yetki ve çalışma usulleri ile çalışma alanına giren konularda, Baroya bağlı diğer tüm birimlerin görevini ve sorumluluğunu düzenlemektir. Baro Komisyonları, Kurulları ve diğer Merkezlerle koordinasyonu sağlamak, bu birimlerin, kendi görev alanlarıyla ilgili olarak toplantı gündem ve tutanaklarını, yayınlamak istedikleri bilgi, belge, fotoğraf ve duyuruları komisyonumuza ileterek, Internet sayfamızın geliştirmelerini sağlamaktır. Eskişehir Barosunun web sitesinin geliştirmesi ve güncellenmesini, Baroya bağlı komisyonlar, kurullar, merkezler ile idari birimlerin kendi çalışma alanlarına giren konulardaki faaliyet ve duyurularını meslektaşlarımıza hızlı bir şekilde ulaştırmaktır.

C-KOMİSYONUMUZUN FAALİYETLERİ:

1-

BaroNet Etkinlik Takvimi TBB Duyuruları Basında Biz Baro Dergisi İlan Panosu Bilgi Edinme Resmi Gazete Mevzuat Faydalı Linkler İletişim

Copyright © 2011 | Eskişehir Barosu | Tüm Hakları Saklıdır.